7:00 AM - 8:30 AM
1 hour 30 minutes
Georgian Foyer

Today, everyone is a publisher; brands of every industry and sector create content on a daily basis because they know that it works. But with this opportunity comes the harsh reality of the content battleground. With thousands of brands competing for consumer attention there is a new impetus in the market for brands to be more strategic. In order to win on the competitive content battleground, brands must understand what types of content create results, map content to multiple business funnels and prove measurable business impact. In this general session, luminaries from technology titans and leading brands (including search, social and content marketing pioneers) will discuss and share insights on how to build the blueprint for content performance marketing success.

8:00 AM - 9:00 AM
1 hour
Colonial Room

You may be new to the BrightEdge platform, but that doesn't mean you can't master the fundamentals quickly. Our Foundation Certification training course enables you to rapidly climb the learning curve and gain a solid handle on the classic core of BrightEdge functionality. This certification proves your ability to deliver value from search and digital marketing using the foundational capabilities of the BrightEdge platform. Topics will include account setup, keyword discovery, Keyword Groups, Share of Voice, PLPs/Page Templates, recommendations and tasks, dashboards, report types, and more.

8:30 AM - 12:00 PM
3 hours 30 minutes
California East

Placeholder

8:30 AM - 12:00 PM
3 hours 30 minutes

Placeholder

10:15 AM - 11:15 AM
1 hour
Elizabethan C
11:00 AM - 1:30 PM
2 hours 30 minutes
Georgian Foyer
12:00 PM - 1:30 PM
1 hour 30 minutes
Italian Foyer

Our experienced users know that BrightEdge releases new innovations throughout the year. Take this opportunity to prove you're on the cutting edge of digital marketing with us. Our Share15 Update Certification training course focuses on those features released since Share14 and is perfect for those who have completed BCP Foundation, either previously or during the morning session at Share15. Topics will include Story Builder, Opportunity Forecasting, Anomaly Detection, Mobile -- including Mobile Data Cube along with the latest functionality released prior to Share15.

1:30 PM - 5:00 PM
3 hours 30 minutes
California East

Placeholder

1:30 PM - 5:00 PM
3 hours 30 minutes
3:00 PM - 7:00 PM
4 hours
Georgian Foyer
5:00 PM - 7:00 PM
2 hours
Italian Foyer